Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Famna Feminint Ledarskap Ullis & Toras kapitel

Den här antologin har tagit sig an den stora uppgiften att sprida ljus och förståelse över begreppet ”feminint ledarskap”. Ett begrepp som ligger i tiden, som det talas om, som väcker hopp och provocerar, men som få vet vad det betyder och än mindre hur det kan användas praktiskt. Så varför inte ge ordet till ledarna själva?

I 16 kapitel berättar 17 kvinnliga ledare om sin personliga resa och insikt i feminint ledarskap. Vi är globala affärskvinnor, konstnärer, poeter, storföretagsledare, entreprenörer, designers, terapeuter och andliga ledare. Vi är spridda över hela Sverige och även internationellt. Vi har vandrat olika vägar, genom olika branscher, med olika drivkrafter och mål. Vi är i olika åldrar och på olika platser i livet. Vi har lärt på olika sätt och uttrycker oss på olika sätt. Men vi har alla anlänt till samma plats och vi är alla här för att tillsammans ge vidare denna facettslipade diamant till dig som läsare: förmågan att Famna Feminint Ledarskap.

Här kan du läsa Ullis och Toras kapitel från boken Famna Feminint Ledarskap för endast 13 kr/styck.

Toras kapitel heter “Vi är alla ledare” och Ullis heter “The Sacred Union”.

Boken är på svenska.

 

Om du är intresserad i att köpa hela boken kan du skicka en email till oss på: info@reactivatedembodiment.com så skickar vi en bok till dig för 250:-/st + frakt.

 

Nytt unikt samarbete med Exodox!

Från och med idag medverkar vi i ett pilotprojekt, där vi testar en helt ny tjänst på vår blogg – Exodox.

Genom Exodox kommer vi därför då och då att erbjuda tillgång till våra böcker – kapitel för kapitel.

Vi har länge fått förfrågningar och det har varit ett stort intresse av att läsa våra kapitel av Famna Feminint Ledarskap – men inte alla vill köpa hela boken. Nu kan du som läsare få en ny och enkel möjlighet att läsa våra böcker här på bloggen!

Håll bara utkik efter denna lilla symbol så vet du att inlägget är något lite extra, något utöver det vanliga!

Så fungerar det:

För att få tillgång låser du upp den specifika länken mot en liten betalning, endast några kronor. Tanken är att dessa kapitel ska ge dig som läsare ett mervärde och kunna läsa våra böcker utan att köpa hela boken. Vill du inte låsa upp inlägg, läser du våra andra blogginlägg precis som vanligt, helt enkelt!

Vårt tips är att du redan nu skapar ett Exodox-konto på https://app.exodox.link. Då är du redo om ett inlägg hos oss, någon annan bloggare, tidning eller webbplats skulle vara intressant för dig. Det tar bara någon minut, och kontot är helt kostnadsfritt och utan bindningstid.

Med andra ord: köper du inget, kostar det inget!
Vill du veta mer kan du även besöka www.exodox.link

Om du istället är intresserad av en signerad bok – skicka en email: info@reactivatedembodiment.com

Till startsidan