Holy F*ck and Sacred Water

Lyxlivet som bloggare

Snart så kommer jag befinna mig på Stockholm Beauty  Week och alla inom skönhetsvård kommer att samlas.

Det som är fantastisk roligt är att jag har blivit inbjuden från tre olika håll. Dels att jag är en proffsbloggare, duktig affärsnätverkare och genom event företag. Fantastiskt roligt att så många människor jag träffar är på ett eller annat sätt involverade i Stockholm Beauty  Week.

Jag har provat mycket varor och tjänster av dessa sponsorer ni kan se ovan. Som bloggare så har jag fått möjligheten att få vara först med att prova allt som är nytt på marknaden. Jag är otroligt tacksam för att jag har denna unika chans att få prova det mesta och träffa massor av kända personer på mina event i Stockholm. Detta var ett liv som jag drömde om och nu lever jag det livet.

Fortsätt håll drömmen levande och ni blir vad ni själva tror om er. Jag är ett bevis på hur man kan leva det drömliv man önskar. Jag har alltid önskat att få inbjudan till modevisningar, skönhetsindustrin och kändisfester. Mest av allt så ser jag nu fram emot Stockholm Beauty Week där jag känner flera som håller i dessa trådar.