Skip to content
Holy F*ck and Sacred Water

Vill du ge ut en bok?

Jag har börjat skriva på en bok som jag vill ge ut.

I dag ska jag träffa en kvinna som kommer att hjälpa mig i min väg till att ge ut en bok som jag har börjat skriva på. Som ni alla vet så får jag hem massor av böcker av olika författare som vill synas på bloggen. Jag älskar att lyfta fram författare och jag älskar framförallt att läsa om personlig utveckling.

Fördomar jag har mött på gällande mitt handikapp som dyslekiter är att jag då inte läser så mycket böcker. Kanske t.o.m att jag inte läser böcker alls enligt vissa. Då har man inte förstått vad det innebär med dyslexi. Jag både läser mängder böcker och är nu på väg att skriva en egen bok.

Detta är absolut början av min resa att börja ge ut en bok. Jag har nog skrivit den färdigt och har bara inledningen kvar av boken. Inledningen är för mig det enklaste ändå har jag sparat den till slutet. Det svåraste är nog vad boken ska heta.

Nu måste jag göra i ordning kaffe för jag ska ta emot en samarbetspartner som jag har sett fram emot att få lära känna. Jag brukar ta emot folk på mitt kontor i centrala Uppsala eller i mitt hem för att få vara så ostörd som möjligt.. Vissa saker kan man bara diskutera mellan 4 väggar eller heter det 6 väggar tanke på taket och golvet också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *