Skip to content
Holy F*ck and Sacred Water

Planerar en vintersemester

Var är det varmt i december tro

Nu när det går att åka utomlands så sitter vi och planerar en resa till nått varmt land. Just nu har vi inte riktigt bestämt oss för vart vi ska åka men vi tror att vi ska åka i december. Om det finns några bra resor att hitta med hotell och plats. Om man vill åka där det är riktigt varmt ska man antingen välja Thailand, Bali, Goa eller Maldiverna.

Då det var så länge sedan vi var utomlands precis som för många andra så tänkte vi slå på stort och vara borta i två eller kanske tre veckor. På ett finare lite dyrare hotell än vad vi åkt till förut och bara ha det skönt, ta en dag i taget och åka runt lite på egen hand. Beroende på vart vi åker. Eftersom vi hade planerat en resa innan corona smällde till hade vi sparat pengar till både resa och lite fickpengar. Men vi gav oss inte och fortsatte att spara pengar och kan nu göra en ordentlig resa som jag måste kalla för lyx. Vem vet när vi kan åka nästa gång. Även om vi har sagt att vi ska försöka resa någonstans kanske varje år. Och då behöver det inte vara så fint även om vi nu vill slå på stort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *