Skip to content
Holy F*ck and Sacred Water

Ibland måste man ta en timeout

Vi måste alla ta hand om oss själva

Ibland så gör man lite för mycket på en gång och då måste man lära sig att backa, ta en sak i taget och välja vad som är viktigast. När det är höst så har jag en förmåga att vilja göra så mycket. Jag skriver upp påsen lista vad jag vill göra. Men jag kan börja med en sak och fortsätta med en annan bara för att jag vill att många saker blir klara på en gång. Många skulle kalla det för stress, men jag vet att jag bara är knäpp som gör så hör ibland.

Jag mår inte dåligt, är inte ledsen, vill gå och lägga mig utan det här är bara jag som gör så här när jag får inspiration. Eller för mycket inspiration kanske. Så nu har jag backat bandet för min egen del. Tagit fram mina listor och gjort en prioriteringslista istället. Och så börjar jag uppifrån och går ner och tar en sak i taget. Nu låter det som om jag har värsta sakerna som jag ska göra, men det är ju det jag inte har. Utan saker som jag vill pyssla med under hösten innan det blir vinter och eller jul. Som att tex rensa i min garderob med dom kläderna som jag inte använder alls längre. Eller som att ta hand om alla kort som man tog tidigare och framkallade. Så med andra ord inga stora projekt utan saker som jag vill ta tag i och inte gjort tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *