Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag tror alla grillar

Det ryker från nästan alla trädgårdar

Ny vecka och en del har nog gått tillbaka till sina jobb. Men vissa har fortfarande semester.  Och det märks att alla är ute så mycket som möjligt för att få njuta av både dagar och kvällar. För sen blir det kallare och både filtar och tröjor åker fram. Visst är det också mysigt. Men sommaren är speciell.

I helgen har det grillats med goda vänner. Ja i helgen, nästan varje dag har grillen satts på både för korvgrillning eller större middagar.

Vi brukar samlas och turas om vart vi ska vara någonstans. I bland tar vi med oss mat och ibland så är det redan klart vem som ska bjuda. Och det är lika gott varje gång vi träffas för att äta. Vi sitter ute så länge vi bara kan och i helgen blev det inte så länge för det kom så mycket mygg. Så vi fortsatte en stund inomhus innan vi gick hem.

Lämna ett svar

Till startsidan