Skip to content
Holy F*ck and Sacred Water

Eget bokförlag vore inte så dumt

Jag har alltid drömt om att någon gång få ett eget bokförlag och vägen dit är lång.

Det man då behöver är en lokal och då spelar det ingen roll om det är i centrum eller om det är utanför dvs i någon industrilokal. Det kan vara bra att vara i centrum då det är lättare att annonsera nya böcker som man har i skyltfönstret. Som utgivare så kan man även ha en butik och sälja i nära anslutning till själva lokalen. Sedan kan man om man vill lägga in ett café som är litet där folk kan köpa kaffe, bulle mm för att sitta ned och studera, ha möten eller bara läsa lite böcker.

Att kunna starta upp alla saker jag nämner ovan så behöver man företagslån utan säkerhet och då kan man verkligen trolla med sin verksamhet. Du kan inreda den också hur du vill så att den blir riktig trendig och passar då också en viss målgrupp för man kan aldrig vända sig till alla även om man så önskar det.

Detta hade också varit ett väldigt annorlunda koncept att ha allt på ett ställe. Både själva förlaget, caféet och bokhandeln. Det skulle innebära att du då tar emot kunder från 3 olika håll som du kan tjäna pengar på. Detta blir då en verksamhet som gör att du kan ordna arbetstillfälle åt många människor. Du skulle också kunna ha detta i närheten av kommunhuset så att alla som jobbar aktivt inom politiken kan hitta till dig. Då lär du få många besökare till din verksamhet. Se också till att synas på mässor för det ger väldigt mycket i längden för syns man inte finns man inte är en bra slogan som är verkligen sann i detalj.

När allt detta är i sin ordning kan du också bjuda till event varje gång en ny bok ska ges ut och då har du bra med ställen att samlas på. Detta kommer då bli en verksamhet du sent kommer att glömma. Du kommer också vara väldigt stolt över din verksamhet till hundra femtio procent med alla säkerhet.

One comment on “Eget bokförlag vore inte så dumt”

  1. Jag blev separerad från min man för tre år sedan. Det fanns ingen kommunikation mellan oss. Jag fick rådet av familjer och vänner att släppa taget och glömma äktenskapet och gå vidare i mitt liv. Jag ville inte gifta mig med någon annan för innerst inne älskar jag fortfarande min man. Jag led så mycket av smärta och förvirring att jag läste en rekommendation på nätet om hur Dr Alaba återförenade ett trasigt äktenskap med hjälp av sina andliga krafter. Jag fortsatte att läsa så många vittnesmål om hur han hjälpte till att sätta stopp för skilsmässor och återupprätta människors före detta älskade och min tro förnyades. Jag kontaktar Dr Alaba omedelbart några minuter senare, han svarade mig och gav mig instruktioner om vad jag skulle göra, efter att jag uppfyllde kravet två dagar efter ritualen förändrade besvärjelsen mitt liv runt min man som inte pratade med mig. Två dagar ringde han till mig mitt i natten och grät och bad om ursäkt att detta är demonernas verk, så jag är fortfarande förvånad över detta mirakel så jag förlåter honom. Nu är mitt äktenskap i balans. Dr Alaba-ritualen fungerade utmärkt och mitt äktenskap är starkare än tidigare, och ingenting kan skilja oss åt igen. Jag besökte så många webbplatser som jag letade efter hjälp, det var hopplöst tills jag fick kontakt med Dr Alaba, den riktiga mannen som hjälpte mig att återställa mitt trasiga äktenskap om du har ett liknande problem i ditt äktenskap, du vill att din man eller fru ska älska dig om igen. , Du har någon du älskar och du vill att han eller hon ska älska dig i gengäld, du har en utmaning i ditt liv, stavningsmallen av Dr Alaba är lösningen och svaret på ditt problem, whatsapp / viber med hans telefonnummer: +1(425) 477-2744, Kontakta honom idag genom att skicka ett e-postmeddelande till dralaba3000@gmail.com. Låt inte någon ta din make ifrån dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *