Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Masker

Maskerad

I helgen var vi på maskerad och jag hittade så fina masker som vi använde. Jag skulle kunna köpa hur många som helst då dom är så fina. Fjädrarna som pryder ovansidan kanske killar lite, men det är dom som gör hela grejen.

Jag har hittat en del sidor på nätet som har sådana här masker. Jag tror jag ska köpa några fler och sätta upp på vägen för man måste faktiskt inte använda dom. Utan pryda hemmet med dom.

Vi var faktiskt dom enda på maskeraden som hade mask. Det var rätt kul och vi fick en hel del uppmärksamhet på grund av det. Dom där vanliga dräkterna slog inte våra masker. Och även om vi inte hade några speciella kläder själva så var det maskerna dom såg.  Så vi fick en ordentlig lyckad kväll och jag ska köpa fler masker på en gång.

Lämna ett svar

Till startsidan