Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Så många olika sätt

Läsa, lyssna, titta…

Har ni tänkt på att idag finns det så många olika sätt det finns när det gäller böcker och berättelser och att göra det på ? När vi är små och börjar i skolan och ska lära oss läsa så får vi en bok framför oss. Men idag finns det fler alternativ.

Ibland vill vi tex kunna “läsa” en bok, men har svårt att hålla i den. Det kan tex vara när du står i en buss och då kan det vara svårt. Eller är ute och springer men vill veta vad som händer i just den boken du läser. Då finns det flera olika appar som du kan ladda ner och lyssna på boken. Och vissa utav dessa sidor har också läsplattor så du kan läsa den där.

Men vill du ha en bok att hålla i och läsa, lägga det där speciella bokmärket du brukar använda så får det bli en bok du håller i. Och idag kan man köpa böcker nästan överallt. När jag var liten var det bokhandeln man gick till, men det finns inte så många längre. Och idag kan du tom gå in och köpa mjölk i en matvarubutik och köpa en bok eller en pocketbok.

Biblioteken finns ju kvar också om du inte vill köpa böcker. Och där finns tom ljudböcker. Så det gäller att välja det bästa sättet för dig när du vill läsa böcker. Eller kanske tom blanda att ha en bok bredvid sängen, men ändå kunna lyssna på en ljudbok.

Lämna ett svar

Till startsidan