Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nu är det dax för nästa steg

Sponsrat inlägg i samarbete med Poolgiganten

Vill du slippa plocka upp och ner ?!

Börjar du också bli trött på att packa upp, bygga och fixa med din pool varje år ?! Dessa stolpar, själva poolen  och tillbehör som måste få plats i ditt förråd. Och den tid det tar att sätta upp och ta ner poolen när du springer runt för att få allt slätt i botten.

Och när poolen väl är där vill du att allt ser fräscht och mysigt ut. Bord kanske sätts intill poolen med ljus på så du kan utnyttja den sent på kvällen, uppvärmningspumpen går för fullt på sensommaren och när du ska klippa gräset runt om får du vara försiktig för att den inte ska gå sönder.

Och varje år tänker du – tänk om man hade en “riktig” pool som du inte behöver plocka ner och som både har belysning i och du kan göra till din egna. Men du vill inte hålla på och gräva upp hela trädgården för det. Men det behöver du faktiskt inte göra.

Ditt nästa steg

Du kan ha en  pool ovan mark i den storlek du själv vill ha. Det är både billigare och det går mycket snabbare att bygga då du slipper allt markarbete.

nästa steg

Men hur vet du vad som passar bäst just på din tomt och vad du kan ha och göra ? Poolgiganten kan hjälpa dig från början till slut och finns också tillgänglig när säsongen är slut och du måste vinterstänga din pool. Kontakta Poolgiganten så du kan få ett hembesök för att både se placering och storlek. Och du kan se vad som passar bäst just för dig.

Steg nummer två

När allt är bestämt blir allt som du behöver för att bygga din pool levererat hem till dig. Och vill du bygga upp din pool själv finns utförliga instruktioner. Det är inte så svårt som många tror och Poolgiganten finns att kontakta om du stöter på problem. Vill du hellre att någon erfaren bygger din pool kan du få hjälp med det också.

Lämna ett svar

Till startsidan