Skip to content
Holy F*ck and Sacred Water

Drömmer du om ett fylligare och längre hår ?

Sponsrat inlägg i samarbete med Pozehair.

Flicka, Klänning, Staket, Trä Staket, Mode, Stil

Sommaren är här och dags för lite förändring.

Nu är verkligen sommaren här på riktigt. Det är ett riktigt sommar väder med en blandning av sol och regn. Det gäller verkligen att njuta mellan skurarna. Nånting som också kommer med sommaren är förändring. Själv så vill jag göra förändringar så som med mig själv och i den miljön jag vistas mycket i.

För ett tag sen så diskuterade jag och ett par väninnor hår och om hur olika vi var när det kom till just håret. Kan det vara så att vi alltid vill ha det vi inte har. Någon som har ett fylligt hår går och tunnar ut det hos frisören när den klipper sig, och den som inte har så tjockt hår vill ha mer hår och gör då en hårförlängning för att få fylligare hår.

Få det där svallet i håret som du kanske drömt om.

Jag skulle gärna vilja testa att göra en hårförlängning. Idag finns det så många metoder allt ifrån tejp hår till kreatinslingor. Det gör att man har många valmöjligheter till att hitta något som passar en. När man gör en hårförlängning är det bra att gå till någon som kan och vet vad den gör med ens hår.

Min väninna som har gjort en hårförlängning med tejphår hon rekommenderade mig att besöka pozehair.se för att beställa mitt löshår och även boka en tid för i sättning på en av deras salonger. Dom har bra kvalitet på sitt hår och en bra service. Det som är så bra när man ska beställa hår är att dom har en färgkarta att gå efter, Och att man kan välja på rakt eller vågigt hår. Så man får det resultat man önskar.

Positivt överraskad över resultatet.

Jag blev så överraskad när jag såg min vän med det långa fylliga håret som var lätt lockigt. Jag hade aldrig trott att det inte var hennes egna hår då det såg så naturligt ut. Dessutom hade hon blandat två färger så det såg ut som att det var slingor i håret. Så om du precis som jag blir nyfiken på löshår så tycker jag att du ska kika in på pozehair och se om du hittar något som kan passa dig.

 

 

One comment on “Drömmer du om ett fylligare och längre hår ?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *