Att vara Unfuckwithable

Svenska:

Vi gillar att ”leka hitta samband” med allt mellan himmel och jord. Till exempel kopplingen mellan det inre och yttre. Eller vad det förflutna, nutid och framtid har gemensamt etc. ”Connecting the dots” är viktigt för oss för att förstå varför vi är som vi är när vi inte blev som vi skulle som Toras pappa brukar säga. 😉

Vi ser den röda tråden genom våra blog inlägg och vikten av att vara unfuckwithable genom att vara medveten och medskapande av våra liv. I motsats till att vara omedvetet offer för omständigheterna. Inre såväl som yttre omständigheter.

Att vara unfuckwithable (se bloginlägg ”Vad betyder unfuckwithable för dig”).

 

Citat

Eller som vi skriver i Holy F*ck and Sacred Water-the Secret Connetions to Everything

We are really here to be “unfuckwithable” – empowered – living as and in our own power.The whole world looks kind of f*cked up at the moment, so we, the authors, have come to put it right, together. To remind people of the sacredness and holiness of everyone and everything. That is how we are connected through a holy f*ck and co-create peace on Earth.

 

Vad vill du bidra med?

 Vi vill med andra ord vara med och samskapa en mer kärleksfull, medveten och bättre värld för oss alla. En värld som vi med gott samvete kan överlämna till våra barn.

Allt vi gör – bloggar, poddar, böcker, events och program och så vidare – syftar till vår mission och vision om en bättre värld.

Som ni vet, är det inte alltid lätt att vara unfuckwithable och ha en stor mission – i en värld som gör allt för att begränsa vår storhet och avtrubba våra sinnen. Utmaningarna är många. Många av oss mister vänner, klienter och kunder. Vi blir attackerade och påhoppade av nära och kära för att vi kanske inte har samma syn och åsikt som dem. Våra sanningar som vi utrycker i medier blir censurerade och borttagna (se tex inlägg från 3 och 8 september här).

Vi blir kallade ”konspirationsteoretiker” förlöjligade och smutskastade. Och ändå, trots detta, är vi många som följer våra hjärtan och uttrycker våra sanningar och perspektiv (lyssna t.ex. på Live the Impossible show här). Vi är obekväma och fortsätter ändå att ställa frågor.

Det krävs mod, styrka och uthållighet att vara unfuckwithable. Och vi börjar bli riktigt många. Fler och fler vaknar och inser hur f*cked up världen ser ut. Innan man kan förändra världen, behöver man förändra sig själv. Allt börjar och slutar med oss själva. Innan många vaknar, kanske de insjuknar… Kanske inte alltid av vad de tror de blir sjuka av – men av vad de behöver se och transformera. Vi ser både potentialen och vi ser utmaningarna. Det är en av våra styrkor och gåvor.

 

 

Vad vi bidrar med

Du som inspireras och känner dig som en ”unfuckwithable” – eller är nyfiken på att bli – så har vi flera spännande saker på gång.

Först ut kommer vår 2 dagars workshop online den 7-8 November med temat Unfuckwithable – såklart! 😉 Du kan delta en eller båda dagarna! Läs om eventet här!

Andra spännande saker som är på gång är Wholyland – en ny internationell medlemsplattform som lanseras den 1 November 2020 (med en beta version som börjar oktober 2020). Vi skriver mer om detta i senare bloginlägg.

 

Men för idag;

Vad är din ursäkt för att inte vara unfuckwithble?

Dela gärna dina reflektioner omkring detta ämne i kommentarerna nedan. Vi ser fram emot att höra ditt perspektiv och tankar!

 

Be F*ckin’ MoRE – Become the Master of Reactivated Embodiment. Tora Zophia and Ulrika are transformational life designers and you can find them and their programs at: www.reactivatedembodiment.com

Live Unfuckwithable!

Tora & Ulrika

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar